Håndbroderte festdrakter - Tradisjon møter moderne stil

I hjertet av Norsk kulturarv, finner vi festdrakten – et symbol på identitet og tradisjon. Hos Balder festklar AS, tar vi denne arven et skritt videre, ved å kombinere tidløs skjønnhet med moderne estetikk.

Våre festdrakter er et resultat av lidenskapelig håndverk og med mange nydelige detaljer. Hver drakt er en hyllest til norsk natur og flora. Håndbroderte festdrakter som er tilpasset for å sikre en perfekt passform.

Festdraktene er inspirert av den norske flora, blomster, vekster, trær osv. Den norske flora har tallrik og frodig vegetasjon er håndbrodert på våre festdrakter. Navn på festdraktene er også inspirert av den norsk flora.

Vår prosess og vårt oppdrag

Vår reise starter med den fineste kvaliteten av materialer, valgt for å tåle tidens prøve. Deretter tar våre dyktige håndverkere, mange av dem innvandrerkvinner med dyrebare ferdigheter fra sine hjemland, over. Med hver nål og tråd, veves historier og drømmer inn i våre Fantasistakker.

Gjennom vårt arbeid med Jasmin kvinnenettverk, skaper vi ikke bare vakre festdrakter, men også livsforvandlende muligheter for kvinner med innvandrerbakgrunn. Ved å kjøpe en Fantasistakk, støtter du ikke bare norsk håndverk, men også den verdifulle integreringen av disse talentfulle kvinnene i vårt samfunn.

Se vårt utvalg

Festdrakt Vårblomst inkludert silkeskjorte. Festdrakten består av stakk i 100% ull, livet er i brokade og forkle i ull.  Drakta er håndbrodert med nydelig blomsterlenker.

Håndbroderte festdrakter og fantasistakk

Kundene kan velge mellom våre ferdige festdrakter, eller designe/tilpasse etter egne ønsker....