Håndbroderte Fantasistakk- Unike og moderne

Det norske ordet "stakk" refererer vanligvis til en tradisjonell kvinnelig bunadsskjørt eller forkle som brukes som en del av den norske nasjonaldrakten. Hver region i Norge har sin egen variant av bunad, inkludert forskjellige typer stakker, broderier og tilbehør. Bunader og stakker er ofte basert på lokale tradisjoner og historiske klesplagg.

Balder fantasistakkene bærer med seg en symbolikk som reflekterer de særpregene i norsk natur. 

Vår prosess og vårt oppdrag

Vår reise starter med den fineste kvaliteten av materialer, valgt for å tåle tidens prøve. Deretter tar våre dyktige håndverkere, mange av dem innvandrerkvinner med dyrebare ferdigheter fra sine hjemland, over. Med hver nål og tråd, veves historier og drømmer inn i våre Fantasistakker.

Gjennom vårt arbeid med Jasmin kvinnenettverk, skaper vi ikke bare vakre festdrakter, men også livsforvandlende muligheter for kvinner med innvandrerbakgrunn. Ved å kjøpe en Fantasistakk, støtter du ikke bare norsk håndverk, men også den verdifulle integreringen av disse talentfulle kvinnene i vårt samfunn.

Se vårt utvalg

Festdrakt Vårblomst inkludert silkeskjorte. Festdrakten består av stakk i 100% ull, livet er i brokade og forkle i ull.  Drakta er håndbrodert med nydelig blomsterlenker.

Håndbroderte festdrakter og fantasistakk

Kundene kan velge mellom våre ferdige festdrakter, eller designe/tilpasse etter egne ønsker....